Informații de livrare

COMANDA ONLINE

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. 
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

COMANDA TELEFONICA

Ne puteti suna la 0257 - 289997, 0744-289997, 0765-444888 si un agent de vanzari va va prelua comanda.


COMANDA PRIN EMAIL

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavoastra folosind formularul. 

CUM PLATESC ?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
Plata ramburs: plata in numerar la livrare. 
Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. CON-METAL S.R.L.
Plata online cu cardul
Plata online cu cardul in rate
La punctul nostru de livrare: numerar sau cu cardul (POS);

LIVRAREA

Costul livrarii prin curier se calculeaza automat in functie de numarul de kilograme. In urma inregistrarii comenzii, Vanzatorul va evalua tipul incarcaturii (volum, greutate, posibilitate de livrare paletizata) si, daca este disponibila posibilitatea de livrare la un cost mai avantajos va transmite clientului optiunea de transport si o va valida impreuna cu acesta inainte de confirmarea comenzii.

Produsele voluminoase ce nu pot fi transportate prin curier, pot fi livrate prin flota proprie, pentru detalii vizitati sectiunea Transport.